ЈКП Стандард Врбас

Јавне набавке

Folder Набавка бр. 2.1.4. - Алат и ситан инвентар: партија 1: алат за бл 106

Toggle Наслов Датум Download
pdf Обавештење о закљученој Наруџбеници Download (pdf, 599 KB)
pdf Одлука о додели Наруџбенице Download (pdf, 2.85 MB)
document Позив за подношење понуда Download (docx, 79 KB)
vrbas.net - Opština Vrbas

Управа

Пете пролетерске бригаде 1
тел/факс 021/706-089
21460 Врбас

Рекламације

Бесплатан број за информације и рекламације:

0800 290 009

Саве Ковачевића 87, 21460 Врбас