ЈКП Стандард Врбас

ИНФОРМАТОР

Folder ИНФОРМАТОР

Интерно гласило ЈКП Стандард Врбас

Toggle Наслов Датум Download
pdf Информатор 06 Download (pdf, 2.08 MB)
pdf Информатор 05 Download (pdf, 4.64 MB)
pdf Информатор 04 Download (pdf, 4.62 MB)
pdf Информатор 03 Download (pdf, 6.23 MB)
pdf Информатор 02 Download (pdf, 2.43 MB)
pdf Информатор 01 Download (pdf, 2.14 MB)
vrbas.net - Opština Vrbas

Управа

Пете пролетерске бригаде 1
тел/факс 021/706-089
21460 Врбас

Рекламације

Бесплатан број за информације и рекламације:

0800 290 009

Саве Ковачевића 87, 21460 Врбас